Els 50 millorsDesprés d'una travessia intensa pels Pirineus, amb salts de vall en vall i converses amb ovelles, cabres, vaques, pastors i formatgers, en aquest llibre Laia Pont i Natàlia Nicolau...9788490346433Nicolau Villellas, Natàli...
Cossetània
miércoles, 1 de noviembre de 2017
Podem fer uns ous ferrats. Però també podem cuinar-los. Carme Ruscalleda ens fa redescobrir un dels autèntics plaers: cuinar. Perquè la diferència està en com fem les coses. Una bo...9788416670215Carme Ruscalleda, Pilarín...
Bridge
miércoles, 1 de noviembre de 2017
«Este es un recetario ecléctico: ni regional, ni erudito, ni dedicado a cocinas nuevas o experimentales, ni tan siquiera especialmente herbívoro. Simplemente es demostrativo de la...9788499928197Leiz, Karin
Debate
miércoles, 1 de noviembre de 2017
El cocinero Bittor Arginzoniz ha cosechado fama mundial como genio de la parrilla desde su restaurante Etxebarri, en Axpe (Vizcaya), fundado hace más de veinticinco años, sin otra ...9788408170822Sarabia, Jon / Cardenal, ...
Planeta Gastro
miércoles, 1 de noviembre de 2017
Tast a ceguesLa Guia de vins de Catalunya ha esdevingut l'espai que recull l'actualitat del vi català. Amb la intenció de fer una foto de cada collita, de les inquietuds dels cellers, l'equip d...9788490346723Alcover Mestres, Jordi / ...
Cossetània
miércoles, 1 de noviembre de 2017
Més de 200 vins catalans per menys de 12 ?_Grans vins a petits preus 2018_ recull més de 200 vins catalans de qualitat excepcional a l'abast de totes les butxaques. Es tracta d'una invitació a endinsar-se en el panorama vi...9788490346693Romero Garrido, Lluís
Cossetània
miércoles, 1 de noviembre de 2017
Prólogo de Andoni Luis Aduriz El libro que revolucionó la cocina española: Juan Altamiras fue el Ferrán Adrià de las cocinas del s. XVIII. En 1745, Juan Altamiras, un fraile franc...9788434425309Hayward, Vicky
Ariel
domingo, 1 de octubre de 2017
Esta nueva edición de este libro ya clásico dedicado a la olla a presión incorpora nuevas recetas que no sólo facilitan la comida de diario, sino también el lucimiento en ocasiones...9788491049180Zarzalejos, María
Alianza
domingo, 1 de octubre de 2017
400 recetas del siglo XVII400 inolvidables recetas francesas del siglo XVII. Hay que remontarse hasta el siglo XVII, un tiempo lejano pero crucial, para entender la historia de la cocina, pero sobre todo l...9788499927404François Pierre La Varenn...
Debate
domingo, 1 de octubre de 2017
Deliciosas y sencillas recetas a base de productores vegetales«PLACERES VEGANOS» ES UNA BRILLANTE COLECCIÓN DE MÁS DE 60 RECETAS FÁCILES Y SALUDABLES, APTAS PARA TODOS Jessica Prescott demuestra lo fácil que resulta incorporar plantas, frutas...9788416407323Prescott, Jessica
Cinco tintas
domingo, 1 de octubre de 2017
Les 60 millorsEl llibre que teniu a les mans us permet fer un viatge amb els cinc sentits al món de la cervesa artesana catalana, tota una poesia líquida per als autors. Coneixereu els estils di...9788490346440Nicolau Villellas, Cristi...
Cossetània
domingo, 1 de octubre de 2017
Tras la estela (o las pinzas de langosta) del fenómeno superventas de Salvador Dalí Les dîners de Gala, TASCHEN presenta una continuación vitivinícola con el mismo nivel de sensual...9783836570305Dalí, Salvador
Taschen
domingo, 1 de octubre de 2017
Els ranxos a la barcaLa cuina de la gent de la mar. Els ranxos a la barca és un recull de plats bàsicament elaborats tal com es feien anys enrere a la barca. Tot i això, també hi trobareu algun exemple...9788417050221Roda Martínez, Juan José
Onada
viernes, 1 de septiembre de 2017
La ciencia aromática de los alimentos y el vinoFrançois Chartier presenta la nueva ciencia aromática para descubrir el mundo de los sabores ocultos de los alimentos y el vino y la armonía entre ambos, a través del análisis prof...9788408175964François Chartier
Planeta Gastro
viernes, 1 de septiembre de 2017
Orígens, curiositats i receptesSaps on va néixer l'arròs? Quina vinculació té amb Alexandre el Gran? Quan va arribar al Mediterrani i quina evolució ha tingut a la nostra terra? Quan va aterrar al continent amer...9788490345726Quim Marquès
Cossetània
viernes, 1 de septiembre de 2017
Un recorregut per les cases de menjars de la ciutatBarcelona té una tipologia de restaurant popular, la casa de menjars, que està passant desapercebuda entre bars de menús amb ínfules creatives o internacionals, cuines de fusió o c...9788490346280Ricard Martín
Cossetània
viernes, 1 de septiembre de 2017
La guía de quesos del supermercadoEn la estela de la exitosa guía "Supervinos", nace esta guía "Superquesos" con un planteamiento similar. Tras un análisis comparativo de centenares de quesos que pueden comprarse e...9788415070993Fernández Sanvisens Isaac...
Libros del lince
martes, 1 de agosto de 2017
Enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comidaUna auténtica biblia para los amantes y profesionales de la gastronomía de todo el mundo. Una guía completa que explica de dónde vienen los alimentos, cómo se transforman y cuál ...9788483067444Harold McGee
Debate
jueves, 1 de junio de 2017
La vuelta al mundo en 120 recetasInspírese con esta colección de ensaladas frescas, sanas y deliciosas de todo el mundo para convertir las verduras y hortalizas en protagonistas de sus comidas. Este libro incluye ...9788416407255Caldesi, Katie / Caldesi,...
Cinco tintas
jueves, 1 de junio de 2017
Recurso gastronómico difundido en el mundo entero, el arroz ha recibido en la cocina valenciana un tratamiento singular y altamente refinado. Esta nueva edición revisada y actualiz...9788491047544Lourdes March
Alianza
lunes, 1 de mayo de 2017
Una nueva generación de viticultores españoles«Presento aquí una selección personal de catorce perfiles que cubre la mayoría de la geografía vitícola española. Perfiles que hablan de historias, de paisaje, de viñedo y de gastr...9788408166443Luis Gutiérrez
Planeta Gastro
lunes, 1 de mayo de 2017
100 receptes dolces i saladesEl llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, q...9788490346150Fernández Altabás, Zaraid...
Cossetània
lunes, 1 de mayo de 2017
«Hay multitud de variedades de verduras, hortalizas, raíces, hojas, flores, frutos, frutas y semillas. Y cada cual con su sabor, textura, frescura y temporalidad. Por eso he escrit...9788408171904Rodrigo de la Calle
Planeta Gastro
lunes, 1 de mayo de 2017
?Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l?acompanyament obligat de les...9788494611247Pierrette Chalendar
SD
sábado, 1 de abril de 2017
Cocina siguiendo el ritmo de las estacionesEste libro nace de una idea muy simple: nos alimentamos mejor cuando comemos en consonancia con la naturaleza. Cuanto más presente esté la naturaleza en el plato, más placentero se...9788416890026EXKi
Lunwerg
sábado, 1 de abril de 2017
Els llegums són una immensa font de nutrients i aporten grandíssims beneficis per a la salut. La cuina dels llegums presenta duescentes receptes molt variades perquè puguis descobr...9788408170235Alícia, Fundación
Planeta Gastro
sábado, 1 de abril de 2017
40 recetas deliciosas y saludablesEl aguacate es rico en ácido fólico, vitamina E, potasio y fibra, que ayudan a reducir el nivel de colesterol y mantener un peso saludable y protegen del daño de los radicales libr...9788416407262Jessop, Lucy
Cinco tintas
miércoles, 1 de marzo de 2017
Gracias a sus famosos restaurantes y al éxito de su libro Ottolenghi: The Cookbook, Yotam Ottolenghi está considerado como uno de los más destacados nuevos valores de la cocina mun...9788490567913Yotam Ottolenghi
RBA
miércoles, 1 de marzo de 2017
. D'una de les sommelier internacionals més expertes, arriba aquest llibre apte per a tots els paladars, sobretot per a aquells que han decidit no beure alcohol de forma temporal o...9788492920167Meritxell Falgueras
Entramat
miércoles, 1 de marzo de 2017
Les nostres postres de sempreEn aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres deliciose...9788490345733Vilas Figueras, Albert
Cossetània
miércoles, 1 de marzo de 2017
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.