Recetas e historias de los mejores cocineros del mundo¿Te has preguntado alguna vez qué les gusta cocinar a los grandes chefs en la intimidad de su hogar, lejos del fragor de los fogones de sus restaurantes? En este libro, algunos de ...9788408158684AA. VV.
Planeta Gastro
sábado, 1 de octubre de 2016
150 receptesAquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modes...9788490344965Georgina Caimel Valls
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
Pastissos amb amorEn aquest llibre trobaràs 26 receptes base de la rebosteria, que et permetran elaborar més de 30 receptes delicioses i variades derivades de postres i pastissos. Les receptes base ...9788490344972Elisa Calcago
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2016
Una aproximación a la esencia de los maridajesUna aproximación excepcional y sin precedentes a la ciencia y las teorías del maridaje de la mano del sumiller Ferran Centelles (elBulli 2000-2011).Magistral obra de divulgación en...9788408159551Centelles, Ferran
Planeta
jueves, 1 de septiembre de 2016
¿Tienes problemas digestivos? ¿Haces un régimen sin sal? Este libro te ayuda a elegir y cocinar con las especias que convienen en función de tus necesidades y las de tu familia. Po...9788441436800Bargis, Patricia
Edaf
jueves, 1 de septiembre de 2016
175 vins catalans per menys de 10 ?Existeix la creença que el vi català per ser bo ha de ser car, i es pensa també que el vi d'altres indrets és millor. El llibre que teniu a les mans pretén desmuntar aquestes dues ...9788490345047Romero Garrido, Lluís
Cossetània
jueves, 1 de septiembre de 2016
R-Evolución en tu cocina. La magia de los grandes chefs al alcance de tus manos. . Un libro que te descubre los procesos de la gastronomía molecular de una manera fácil y amena. . Prólogo de Jordi Roca, e...9788479539627Lawton, Becky / POUSSARDI...
Urano
jueves, 1 de septiembre de 2016
Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboraci...9788490344934Carlos Robafum
Cossetània
jueves, 1 de septiembre de 2016
Fresca, auténtica, internacionalDelicias para llevar"Un viaje de descubrimiento gastronómico por las calles de todo el mundo Más de 100 deliciosas comidas que se suelen vender en puestos ambulantes, desde recetas...9783625006503AA.VV
NGV
lunes, 1 de agosto de 2016
Recetas frescas y vitaminadasEn este libro encontrarás 30 recetas de aguas détox para todos los gustos, deliciosamente refrescantes, sabrosas, nutritivas y fáciles de elaborar. Una alternativa deliciosa y sa...9788416449255Lucano, Sonia
Grijalbo
miércoles, 1 de junio de 2016
En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la m...9788490662526Leopoldo Pomés
Tusquets
viernes, 1 de abril de 2016
Aquest llibre segueix les confitures des dels seus or?gens, passant dÕuna cultura a lÕaltra fins a arribar-nos a lÕimaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites. S...9788492811786Georgina Regàs
Farell
martes, 1 de marzo de 2016
Jordi Roca, el cuiner postrer de l?extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pe...9788416154661Jordi Roca
Ara llibres
martes, 1 de marzo de 2016
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per pri...9788416430215Torres
Rosa dels vents
martes, 1 de marzo de 2016
Sergio y Javier, los hermanos Torres, nos enseñan cada día a preparar recetas originales, sabrosas y asequibles en su programa de televisión Torres en la cocina. Este libro recoge...9788401017315Torres
Plaza & Janes
martes, 1 de marzo de 2016
Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas y emblemáticas. Las tapas de Quique Dacosta hunden...9788416220120Quique Dacosta
Grijalbo
martes, 1 de marzo de 2016
La dieta dels nostres orígens per a una vida saludableRemenat d'ous de perdiu amb cranc i espàrrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els ali...9788490343968Sanz Bellmunt, Maria Cint...
Cossetània
lunes, 1 de febrero de 2016
L'aparador de truites és interminable. Truites amb verdures, peixos, formatges, embotits, pasta, arròs... Truites de sempre, de les nostres àvies, de pagès, recuperades del recepta...9788490343456Toni Monné
Cossetània
lunes, 1 de febrero de 2016
Receptes i aliments del futur per viure millor avuiDescobreix l'univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar. Sabies que el cacau, l'alvocat, les llavo...9788490343951Carla Zaplana
Cossetània
viernes, 1 de enero de 2016
La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències...9788490343715Francesc Murgadas
Cossetània
domingo, 1 de noviembre de 2015
Guía básica para el barman aficionadoCombine, agite, mezcle y remueva. Conviértase en el barman que siempre quiso ser con esta lista de 80 cócteles esenciales que podrá elaborar cómodamente en su propia cocina.9788416407026Jones, Dan
Cinco tintas
domingo, 1 de noviembre de 2015
La revolución de la nueva piramide alimenticiaUna nueva e inteligente forma de comer, de vivir y de mantenernos en un excelente estado de salud, que comienza por la selección de unos alimentos y la exclusión de otros, por la ...9788416002443Villlegas Becerril, Almud...
Arcopress
domingo, 1 de noviembre de 2015
Las recetas fundamentales de la cocina regional española¿Sabes preparar la mejor tortilla de patatas? ¿Y el mejor salmorejo? ¿Y las mejores kokotxas de bacalao? ¿Y la mejor caldereta? Karlos Arguiñano, el cocinero más popular de la tele...9788408147473Arguiñano, Karlos
Planeta
domingo, 1 de noviembre de 2015
Las recetas de este libro han sido escogidas no sólo por su sencillez y por ser riquísimas, sino también porque se preparan solamente con 5 ingredientes o menos. El enfoque culinar...9788416407002VV. AA.
Cinco tintas
jueves, 1 de octubre de 2015
Aquest llibre et convida a emprendre un viatge culinari i deliciós a través dels llegums. Hi trobaràs les receptes de tota la vida amb altres de ben noves, plats típicament nostres...9788490343692Anna García
Cossetània
jueves, 1 de octubre de 2015
En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de past...9788490343616Quadrada, Mariona
Cossetània
jueves, 1 de octubre de 2015
Este año aporta interesantes novedades:.Se añaden más vinos naturales (ecológicos, biodinámicos?).También se incluye un nuevo apartado de enoturismo con las rutas del vino en Españ...9788408142959Estrada Alonso, Alicia
Geoplaneta
jueves, 1 de octubre de 2015
Els 50 millors de CatalunyaTenim la sort de viure en un indret on els formatges artesans tenen un elevat nivell de qualitat molt valorat internacionalment, però que encara compta amb una difusió rediïda entr...9788490343708Nicolau Villellas, Natàli...
Cossetània
jueves, 1 de octubre de 2015
La nova edició ampliada de Les cuineres de Sils, amb més records de la cuina antiga, nous suggeriments i consells basats en l'experiència i amb un capítol extens dedicat a les post...9788482647272DE SILS CUINERES
La Magrana
martes, 1 de septiembre de 2015
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.